back

Автомобілі для ветеранів

21-12-2010 | 12:43

15 ветеранів – учасників Великої Вітчизняної війни та війни з Японією отримали сьогодні ключі від автомобілів. Їх вручили заступник голови обласної державної адміністрації Наталія Білоус та перший заступник голови обласної ради Іван Коробка.

Від імені голови облдержадміністрації та від себе особисто зі словами щирої вдячності та глибокої поваги Наталія Білоус звернулася до ветеранів: «Ви героїчно вибороли Велику Перемогу, відбудували країну з повоєнних руїн, виховали дітей та онуків патріотами своєї держави. Тепер настав час, коли держава має забезпечити ваш соціальний захист. За словами президента України Віктора Януковича, соціальний захист ветеранів Великої вітчизняної війни є одним із пріоритетів державної політики. Зробити рівень життя ветеранів гідним їх бойового та трудового внеску – головне завдання сьогодення».

Наталія Білоус також зазначила, що крім цих 15 автомобілів, ключі від ще 10 будуть вручені за місцем проживання тим ветеранам, які не змогли приїхати.

Наприкінці заходу Наталія Білоус висловила свої сподівання, що отримані автомобілі допоможуть особам з обмеженими фізичними можливостями долати труднощі, пов’язані зі станом здоров’я і додадуть радісних миттєвостей їх родинам.



















Прес-служба облдержадміністрації