back

Про співпрацю з ізраїльською стороною йшлося на зустрічі в Чернігівській облдержадміністрації

17-12-2010 | 19:29

Віктор Тканко, заступник голови Чернігівської облдержадміністрації, провів зустріч з учасниками семінару «Стратегічне планування і використання місцевих активів для місцевого розвитку», членами делегації з Ізраїлю та Йорданії. 17 грудня 2010 року фахівці узгодили можливість довготривалого співробітництва з метою залучення інвестицій. Подібні зустрічі в ОДА традиційно сприяють налагодженню контактів між територіальними громадами Чернігівської області та інших країн світу.

Семінар проходив на базі Чернігівського центру перепідготовки та підвищена кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Всі учасники міжнародного семінару визнали цікавим подібну форму обміну інформацією і під час обміну думками підкреслювали, що тематика розвитку місцевих громад не є вичерпною, тому розвиватиметься співпраця і співробітництво на різних рівнях: від обміну офіційними делегаціями до особистісних контактів. Зокрема, у напрямку сприяння і підтримки приватних ініціатив.

Ольга Лугова








Світлини Віктора Кошмала