back

Пенсійному фонду України – 20 років!

20-12-2010 | 10:06

17 грудня в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка пройшли урочистості з нагоди 20-річчя утворення Пенсійного фонду України.

Начальник головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Петро Кулініч у своїй промові зробив екскурс в історію становлення Пенсійного фонду України, проаналізував здобутки, окреслив плани на найближчу перспективу.

Вітаючи присутніх, заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко зазначив, що за роки свого існування Пенсійний фонд України пройшов непростий шлях і перетворився на потужну фінансову та соціальну інституцію в державі.

„Сьогодні Президент України Віктор Янукович разом з Урядом робить рішучі кроки для впровадження реформ. Саме тому українська влада дуже серйозно готується до реформування пенсійної сфери.

Ви, працівники органів Пенсійного фонду, добре усвідомлюєте всю складність завдань, покладених на вас. І я переконаний, зробите все від вас залежне, щоб втілити в життя масштабні соціальні програми”, - наголосив Віктор Тканко.

Він висловив впевненість, що запорукою успішного виконання намічених цілей буде завзяття, старанність і великий практичний досвід працівників сфери, які й надалі слугуватимуть людям та побажав, щоб щоденний оптимізм надихав на шляхетну справу, адже завдяки їх роботі сотні тисяч громадян отримують пенсійні виплати.

У заході також взяли участь заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, заступник міського голови-керуючий справами виконкому Станіслав Віхров, які привітали присутніх зі святом та вручили відзнаки кращим працівникам сфери.






Управління у справах преси та
інформації облдержадміністрації