back

Привітання керівників області з Новим 2015 роком

31-12-2014 | 12:00

Шановні жителі Чернігівського краю !

Прийміть щирі вітання з Новим 2015 роком.

Перегорнута ще одна сторінка історичного календаря. Ми входимо у новий відлік часу, оцінюючи і аналізуючи пройдене, підбиваючи підсумки року.

Сьогодні Україна переживає важкі часи. На жаль, 2014 рік запам’ятається більшості з нас анексією Криму, військовими діями на сході країни, що викликали тривогу й занепокоєння та обернулися для багатьох родин непоправними втратами. Лише об'єднавши спільні зусилля ми зможемо відстояти територіальну цілісність, незалежність, мир і спокій на нашій землі.

Рік, що минає, став роком свідомого вибору громадянами країни свого майбутнього. Революція Гідності, обрання Президентом України Петра Порошенка та зміна складу Верховної Ради вселяють надію у довгоочікувані позитивні зміни, припинення неоголошеної війни та вихід з економічної кризи.

Проте, незважаючи на зовнішні та внутрішні виклики, нам вдалося утримати соціально-економічну стабільність в області, забезпечити громадську безпеку, не допустити проявів сепаратизму та дестабілізації ситуації. Ми засівали ниву і будували житло, оволодівали новими знаннями і набували досвіду долати негаразди.

Щиро дякуємо усім, хто своєю сумлінною працею примножує здобутки області, підвищує її авторитет, за ваші добрі справи, підтримку і розуміння. І вкотре переконуємося – мир і добробут несуть не політичні пристрасті, а виваженість, мудрість та наполегливість у нашій повсякденній роботі.

Віримо, що 2015 рік стане для усіх нас роком добрих змін, а для України – новим етапом на шляху до утвердження свободи і демократії.

Миру та добробуту вам, дорогі земляки, міцного здоров'я, родинної злагоди і благополуччя на довгі щасливі роки!


В.о. голови обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Сергій Журман Микола Звєрєв