back

Свято ялинки

06-01-2011 | 14:00

6 січня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко взяв участь в обласному святі Ялинки, що пройшло в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка. На свято було запрошено 650 дітей з усієї області, серед яких діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування; діти з багатодітних, прийомних та малозабезпечених сімей та інші.

Для учасників святкування організаторами було підготовлено різноманітні розваги та конкурси біля ялинки. Також діти отримали солодощі та новорічні подарунки, переглянули святкову виставу.

Вітаючи дітей, їх батьків та вихователів з новорічними та різдвяними святами, Володимир Хоменко зазначив, що хоча 2010 рік і був непростим для всіх, у новий рік треба взяти все те добре, що він нам приніс.

«2011 рік – це, перш за все, рік 20-річчя Незалежності України, також його проголошено роком освіти та інформаційного суспільства. Я хотів би, щоб він приніс усім нам втілення у життя всіх наших добрих задумів, здійснив мрії та сподівання кожного з нас», - побажав керівник області.
























Прес-служба облдержадміністрації