back

Урочистості з нагоди Дня Соборності України

21-01-2011 | 16:17

Перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, голова обласної ради Анатолій Мельник, Чернігівський міський голова Олександр Соколов взяли участь в урочистих зборах приурочених 92-річниці соборності України, які проходили в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм.

«Дев’яносто другу річницю соборності України ми святкуємо в особливий для нашої держави рік. Він є ювілейним: ми відзначатимемо двадцяту річницю незалежності України та п’ятнадцяту річницю прийняття Конституції. Президент України Віктор Янукович наголошує, що ці дві визначні дати покладають особливу відповідальність на всіх, хто продовжує справу, розпочату нашими попередниками, — справу побудови незалежної України як європейської держави» - виступаючи перед присутніми, сказав Станіслав Прокопенко.

У своєму виступі перший заступник голови облдержадміністрації також зазначив, що Президент України категорично засуджує будь-які спроби порушити соборність України і єдність нашого народу, спроби протиставити одну частину наших громадян іншій. Необхідно шукати те, що об’єднує людей, незалежно від того, чи вони проживають на заході чи на сході України.

«Сьогодні Україні особливо потрібна наша єдність, активна громадянська позиція і мудрість, щоб побудувати сучасну соборну незалежну демократичну могутню українську державу — надійну запоруку добробуту й щасливого життя нашого народу» - наголосив Станіслав Прокопенко.

Він побажав всім присутнім міцного здоров’я, щастя, добра, Божої мудрості, благополуччя та злагоди.











Управління у справах преси та інформації
облдержадміністрації