back

Бути чесним та відповідальним перед законом і власним сумлінням

16-12-2010 | 20:43

16 грудня в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка пройшли урочисті збори та святковий концерт до Дня міліції України.

У заході взяли участь голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, голова обласної ради Анатолій Мельник, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, керівники силових структур та відомств, працівники правоохоронних органів області.

«Справа захисту прав та свобод людини вимагає від кожного з вас високого професіоналізму, зразкової дисципліни. Країні потрібна – за визначенням Президента України Віктора Януковича – сильна, дієва, оснащена, захищена міліція, яка відповідає міжнародним стандартам, і реформується відповідно до сучасних тенденцій», - наголосив у своєму вітальному слові голова облдержадміністрації Володимир Хоменко.

Він також відзначив позитивні зрушення на Чернігівщині в організації роботи з розкриття злочинів, протидії наркоманії, організованій злочинності та корупційним проявам. На його переконання, створення прозорості і відкритості в роботі міліцейських підрозділів, насамперед тих, що безпосередньо працюють з населенням, є також значним досягненням спільних зусиль. Як наслідок, відчутно зростає авторитет і довіра населення до працівників органів внутрішніх справ.

«Впевнений, що і надалі авторитет міліції серед населення області зростатиме, а ви зробите все можливе для зміцнення громадського порядку та захисту конституційних прав громадян», - зазначив голова облдержадміністрації.

Він також підкреслив, що обласна, районні державні адміністрації активно долучаються до вирішення проблем, які виникають у службовій діяльності міліцейських підрозділів, вживають усіх можливих заходів з метою покращення їх матеріально-технічного забезпечення, висловив щиру вдячність усім працівникам та ветеранам міліції за самовіддану працю, творчий підхід та сумлінне виконання службових обов’язків, вручив відзнаки облдержадміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації