back

Привітання з Різдвом Христовим

06-01-2011 | 15:35

Шановні християни Чернігівщини !

Сердечно вітаємо вас з нагоди відзначення Різдва Христового.

З прадавніх часів величне свято Різдва Христа було сповнене торжеством величі духу, привносило в людські стосунки доброту, щирість і милосердя. Для українців це свято завжди було витоком світлої радості, очищення душ, зміцнення віри і надії.

Багата на славетні події історія християнської церкви, одухотворені приклади життя подвижників християнства і нині залишаються джерелом наснаги та енергії віруючих, допомагають долати труднощі сьогодення, берегти і примножувати духовні надбання попередніх поколінь.

Розширюючи співпрацю місцевих органів влади з християнськими громадами, з вдячністю сприймаємо доброчинну й милосердницьку роботу релігійних організацій, які допомагають хворим та нужденним.

Вітаючи з Різдвом Христовим віруючих усіх християнських віросповідань, що прагнуть виконувати Божі заповіді та бути добрими й відповідальними громадянами нашої країни, всім жителям області духовного зростання, миру і добробуту, Божої допомоги в трудах і випробуваннях.

Нехай наступний рік буде наповнений для всіх благословенними здобутками, принесе злагоду і єдність, справдить надії на краще майбутнє, ознаменується зміцненням Української держави, розквітом Чернігово-Сіверського краю.

Хай Різдво Христове наповнює кожен дім Божою благодаттю та світлом, об’єднує проявом Божої любові до ближнього. Зі світлим святом Різдва Христового !

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник