back

Урочисті збори з нагоди Дня підприємця

04-09-2009 | 15:08

Вже 11 років поспіль в Україні відзначається День підприємця. Сьогодні в обласному філармонійному центрі фестивалів і концертних програм кращих підприємців привітали голова облдержадміністрації Володимир Хоменко та Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

Вітаючи присутніх зі святом. Володимир Хоменко наголосив: підприємці і підприємницькі структури як країни, так і нашого регіону, сьогодні активно наповнюють вітчизняні та зарубіжні ринки конкурентними товарами і послугами, створюють нові робочі місця, сплачують податки та заробітну плату, забезпечуючи економічне зростання держави та підвищення добробуту наших громадян.

За словами керівника області, конструктивне співробітництво між владою і бізнесом дає підстави говорити про великі можливості вітчизняного підприємництва. Реальність цих перспектив підкріплюється покращенням інвестиційного клімату, розширенням можливостей для інвестування.

Представники малого і середнього бізнесу постійно доводять, що здатні своїми реальними діями сприяти розвитку регіону: вони виробляють конкурентноспроможну продукцію, будують сучасні приміщення, надають різноманітні послуги населенню. Крім внеску у соціально-економічний розвиток територій, вони не залишають поза увагою людей похилого віку, інвалідів, обдарованих дітей, багатодітні сім’ї, беручи їх під свою опіку.

Голова облдержадміністрації підкреслив: підприємці Чернігівщини і надалі можуть розраховувати на підтримку місцевої влади у реалізації своїх починань в інвестиційній сфері, розробці та реалізації інноваційних програм і проектів, освоєнні перспективних напрямків діяльності та нової продукції.

Також Володимир Хоменко вручив Почесні грамоти та подяки облдержадміністрації.

А ще кращі підприємці області отримали Почесні грамоти міськради, відзнаки Держкомпідприємництва та дипломи переможців обласного конкурсу.