back

Чернігів зустрів бійців 1-ї окремої танкової бригади

16-12-2014 | 12:41

Триває планова ротація військових частин у рамках АТО. Бійців артилерійської батареї 1-ї окремої танкової бригади, які приїхали на відпочинок, зустрічали сьгодні на Красній полощі Чернігова представники структурних підрозділів ОДА, учні загальноосвітніх шкіл та містяни.

За словами директора Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА Сергія Болдирева, вночі колона техніки 1-ї танкової бригади прибула залізницею в смт Гончарівське. Військовослужбовці артилерійської батареї тривалий час знаходились в районі Станиці Луганської і безпосередньо брали участь у бойових діях. Прибувши до місця постійної дислокації, вони здадуть зброю, отримають відпустки і будуть відновлювати свою боєздатність.

Командир батареї Олександр Кириченко під час спілкування з представниками ЗМІ висловив подяку волонтерам, які надсилали та привозили на бойові позиції необхідні речі. За його словами, бійці були забезпечені в достатній кількості харчуванням, необхідною медичною допомогою. За час перебування у зоні бойових дій підрозділ поніс втрати: одна людина загинула, а кілька військових отримали поранення.

Доки наші бійці перебуватимуть вдома, на позиціях їх замінять артилеристи з інших регіонів.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації