back

Президент провів зустріч з Прем’єр-міністром та Головою Верховної Ради

15-12-2014 | 07:58

Президент України провів зустріч з Прем’єр-міністром України та Головою Верховної Ради України.

Глава держави зазначив, що прийняття програми дій Уряду демонструє єдність, яка сьогодні вкрай потрібна Україні.

Президент наголосив на тому, що під час нещодавніх закордонних візитів переконався наскільки зараз є великою підтримка України в світі і який високий рівень очікувань щодо того, що має продемонструвати наша держава найближчим часом.

За словами Петра Порошенка, "наступний тиждень буде вирішальним щодо прийняття законопроектів, які будуть супроводжувати реформи і формувати бюджетний процес". "Це стосується і першочергових видатків, податкових новацій, дерегуляції і відповідних змін до Бюджетного кодексу. Потрібно також буде внести законодавчі зміни і прийняти відповідні постанови Уряду задля надання гуманітарної допомоги українцям, які залишилися на окупованій території. Саме це вимагає від нас чітких і скоординованих дій", - наголосив він.

Глава держави також повідомив про те, що на найближчому засіданні РНБОУ потрібно буде розглянути найбільш важливі статті бюджету, які стосуються оборони і забезпечення реалізації пріоритетів, що постають у зв’язку з ситуацією на Донбасі.

В зустрічі також взяли участь Глава Адміністрації Президента України Б.Ложкін та Голова Верховної Ради VII скликання, народний депутат VIII скликання О.Турчинов.


Прес-служба Президента України