back

Юний вокаліст з Чернігівщини завоював Гран-прі Міжнародного фестивалю пісні «Чорнобильські мотиви»

11-12-2014 | 12:24

Нещодавно у місті Дніпропетровську проходив VIII Міжнародний фестиваль пісні «Чорнобильські мотиви» з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Фестиваль несе дуже важливу місію – за допомогою творчості відкрити правду про трагічні події в історії України.

У конкурсі, що проходив у декількох номінаціях, а саме: «Кращий соліст-вокаліст», «Кращий вокальний колектив», «Кращий автор-виконавець», взяли участь більше 120 учасників з 10 областей України. Крім того, у рамках фестивалю було також проведено конкурс дитячого малюнку «Чорнобильська палітра», конкурс декламаторів та поетів.

Чернігівську область на фестивалі пісні представив вихованець вокального ансамблю «Дзвіночок» Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва Морозов Микола (керівник Воротнікова І.О.). Журі конкурсу на чолі з народною артисткою України Ніною Матвієнко високо оцінило рівень виконання юного співака та нагородило спеціальною відзнакою «Гран-прі» VIII Міжнародного фестивалю пісні «Чорнобильські мотиви» у номінації «Кращий соліст-вокаліст».

На дипломі переможця Ніна Матвієнко власноруч написала такі слова: «Бережи Божий дар. З любов’ю Ніна Матвієнко».

Тож вітаємо «золотий голос» обласного Палацу дітей та юнацтва із заслуженою нагородою та зичимо подальших творчих успіхів на музичному Олімпі!



За інформацією Управління освіти і науки ОДА