back

Звернення Президента України Віктора Януковича до учасників національних зборів депутатів усіх рівнів від Партії регіонів

23-03-2011 | 18:27

«Шановні учасники зборів! Щиро вітаю вас із відкриттям національного представницького форуму, покликаного зробити ще один крок до згуртування усіх відповідальних сил навколо виконання завдань стратегічного розвитку держави.

Україна обрала непростий шлях глибокої всебічної модернізації усіх сфер суспільного життя. Наша спільна мета – розбудова країни соціального прогресу і процвітання, в якій буде забезпечено гідне життя кожної людини.

Вірю, що ця висока місія стане переможною національною ідеєю, здатною об’єднати суспільство, владні та громадські інституції.

У перехідний, надзвичайно складний період країні вкрай потрібна національна злагода та порозуміння. Ми не можемо допустити, щоб євроінтеграційний поступ держави гальмувався політичними чварами та протистоянням. Щоб світлий ідеал національної єдності забруднювався згубними проявами відчуження та ворожнечі.

Ключову роль в здійсненні запланованих перетворень, забезпечення політичної стабільності та політичної єдності по праву відводиться саме Партії регіонів як монолітній, потужній політичній силі, яка завжди перебуває на державницьких позиціях, є уособленням професіоналізму та відповідальності.

Вкрай важливо здолати прихований, а часто і відвертий опір бюрократичної корумпованої системи, яка не зацікавлена у реформах, не може змиритися з неминучою втратою своїх необмежених повноважень.

Знаю, що в цьому залі зібралися справжні фахівці та патріоти, які душею вболівають за долю держави, мають глибоке почуття відповідальності за її майбутнє.

Упевнений, що кожний з вас відчуває свою особисту причетність до розпочатих змін, має готовність своїми ефективними діями у повній мірі виправдати довіру виборців, забезпечити успішний розвиток територіальних громад і всієї країни.

Бажаю всім нам успіху на обраному шляху.

Об'єднавши наші зусилля, ми обов’язково досягнемо нашої великої мети – побудуємо успішну та заможну Україну», - йдеться у зверненні Глави держави.