back

Діти Чернігівщини привітали військових з Днем Збройних Сил України

08-12-2014 | 14:00

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність нашої України. У складний для нашої країни час, діти проявляють свої найкращі патріотичні почуття, морально підтримуючи українську армію.

Напередодні Дня Збройних Сил України в Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва відбувся патріотичний концерт, присвячений нашим хоробрим героям, який підготували вихованці закладу.

В актовій залі Палацу не було жодного вільного місця, адже на захід були запрошені військові Державного науково-випробувального центру Збройних Сил України та їх сім’ї, військовослужбовці Чернігівського залізничного полку, військової частини № 2622, вихованці Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою та спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність».

Директор Палацу Ірина Мельниченко привітала присутніх з професійним святом та подякувала всім тим, хто охороняє спокій нашого народу та береже мир на українській землі. Вона побажала військовим міцного здоров’я, незламної волі в подоланні труднощів армійської служби, а їх близьким щастя, добра і достатку.

У свою чергу, заступник начальника Державного науково-випробувального центру Збройних Сил України з наукової роботи, полковник Володимир Дмитрієв подякував організаторам за чудове свято, яке зігріло серце кожного присутнього військового теплом та додало їм сил і натхнення.

- Сьогоднішній захід вкотре підтвердив, що армія і народ єдині, а отже не переможні, – зазначив він.

Присутні тепло зустрічали виступи: «Народного художнього колективу «Театр танцю Слов’яни», «Зразкової естрадно-циркової студії «Скоморохи», шоу-балету «Ярмарка», танцювальних колективів «Квітка», «Імпульс», солістів вокального класу «Натхнення», вокального гуртка «Камертон». На адресу винуватців свята звучали щирі привітання від вихованців гуртка «Культура мови та спілкування».

Після завершення заходу вихованці Палацу передали мужнім захисникам України сердечні листи підтримки та позитивні малюнки, які підготували учні загагальноосвітніх навчальних закладів №1, №29, колегіуму №11 м. Чернігова.



Управління освіти і науки ОДА