back

Реагування на несприятливі погодні умови має бути оперативним

03-12-2014 | 13:05

Усі служби області мають бути готовими до роботи під час несприятливих погодних умов та швидкого усунення складних ситуацій у разі їх виникнення. Таке завдання ставить перед керівниками територій в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман.

Для цього в районах і містах повинна бути підготовлена до роботи в зимових умовах уся снігоприбиральна, посипальна та інша спеціальна техніка, створений запас паливно-мастильних матеріалів, розроблено чіткий алгоритм дій по усуненню небезпеки для населення, пов’язаної з виникненням надзвичайних ситуацій.

Ми не можемо передбачити, скільки опадів випаде за зиму. Проте погіршення погодних умов, сніг та ожеледицю маємо зустріти у повній бойовій готовності, передбачивши шляхи ліквідації можливих надзвичайних ситуацій враховуючи досвід попередніх років.

Професійність, оперативність та взаємодія усіх відповідальних служб – ось основні складові боротьби зі стихією. Наше основне завдання – зробити все можливе, щоб мешканці області не відчули незручностей від погіршення погодних умов, - підкреслив Сергій Журман.


Прес-служба облдержадміністрації