back

Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів зібрав друзів

01-12-2011 | 13:23

1 грудня в обласному Центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбувся захід з нагоди Міжнародного дня інвалідів, який зібрав коло друзів та подарував радість дітям з особливими потребами.

Відкриваючи захід, директор Центру Василь Пасічник зазначив, що одне з головних завдань фахівців, які працюють у Центрі, – спонукати дітей до активності, творчості, самовиявлення не залежно від порушень здоров’я. І вони разом з батьками щиро радіють позитивному результату, коли, прийшовши засмученими, зневіреними, діти виходять з Центру з вмінням працювати над собою, вірою у власні сили, з новими досягненнями.

На захід завітали почесні гості, які не залишають поза увагою діяльність Центру, - заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус, начальник головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Лариса Юрченко, керуюча обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів Ірина Лось, головний педіатр м. Чернігова Людмила Овсієнко.

Вони переглянули концертну програму, підготовлену зусиллями маленьких пацієнтів Центру, а також тими, хто цього дня не може залишатися осторонь і прийшов підтримати друзів та подарувати їм гарний настрій.

Юні артисти танцювального колективу „Парадокс” виконали веселий танець, а зразковий ансамбль бандуристів „Соколики” порадував грою на бандурі та українською піснею.

Щирими оплесками вітали глядачі вірші та пісні у виконанні вихованців відділення соціальної реабілітації.

Стали учасниками концертної програми з улюбленими поетичними рядками й випускники Центру.

Оцінити творчі здобутки дітей, що відвідують Центр, бажаючі могли на виставці робіт та малюнків, яка розмістилася в холі.















По завершенню концерту, користуючись нагодою, заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус ознайомилася з ходом будівництва спального корпусу Центру, на яке виділено понад 7 мільйонів гривень бюджетних коштів.



Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації