back

Новий будинок зустрів новоселів у Сосниці

22-08-2011 | 16:45

22 серпня в смт Сосниця відбулося справжнє свято, яким ознаменувалося закінчення будівництва нового п’ятиповерхового будинку. Ще зовсім недавно тут було поле, а сьогодні – стоїть сучасний комфортабельний красень, який подарує тепло та затишок 40 сім’ям із Сосниці та сіл району. Його звели будівельники ВАТ „УкрСіверБуд” у найкоротші терміни з використанням новітніх технологій. Вартість будівництва – понад 9 мільйонів гривень.

Радість від події із сосничанами приїхали розділити перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, заступник міністра соціальної політики України – керівник апарату В’ячеслав Коломієць, начальник головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Лариса Юрченко, голова правління ВАТ „УкрСіверБуд” Віктор Вереша, голова Сосницької райдержадміністрації Василь Колос, голова районної ради Олег Трамана.

„Введення в експлуатацію 40-квартирного житлового будинку напередодні 20-ї річниці незалежності нашої держави – це ще один крок до виконання програми Глави держави „Україна для людей”, ще одне підтвердження того, що робиться в області, зокрема в Сосницькому районі, для покращення добробуту людей.

Цей красень-будинок став результатом багатьох складових, а головне – плідної співпраці обласної, районної влади та інвестора”, - сказав у вітальному слові Станіслав Прокопенко.

„Залишається ще багато невирішених проблем в питанні забезпечення людей житлом, над якими нам потрібно разом працювати. Але, дивлячись на короткі терміни будівництва цього будинку та високу якість виконаних робіт, впевнений, що завдання щодо забезпечення житлом населення Чернігівщини, які ми запланували до 2012 року, зможемо реалізувати. Держава покладає великі надії на будівельну індустрію як одного з головних індикаторів розвитку і стабільності вітчизняної економіки”, - додав він та подякував усім, хто своєю працею допоміг жителям Сосниччини поліпшити житлові умови. Користуючись нагодою, Станіслав Прокопенко побажав усіляких гараздів присутнім, вітаючи з Днем незалежності України, що наближається.

Від імені Мінсоцполітики привітав новоселів заступник міністра соціальної політики України – керівник апарату В’ячеслав Коломієць. Він подякував за приємність бути на такому заході та висловив сподівання, що на цьому будівництво в Сосницькому районі не припиниться.

Після символічної передачі ключа від будівельників до жителів, перерізування стрічки до будинку першою, як годиться за давньою традицією, пустили кішку. А вже потім зайшли почесні гості, мешканці та всі бажаючі подивитися квартири, оцінити роботу будівельників. Тож можна сподіватися, що сім’ї, які оселяться в новобудові, житимуть у достатку, щасливі та здорові.

















Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації