back

Відкрито реконструйоване приміщення Городнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2

04-01-2011 | 15:18

З приємної події почався 2011 рік, проголошений Президентом України роком освіти та інформаційного суспільства – у Городні урочисто відкрито реконструйоване приміщення Городнянської школи №2.

У заході взяли участь голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, народний депутат України Михайло Чечетов, керівництво Городнянського району, представники громадських організацій, учителі, учні школи та їх батьки.

Вітаючи присутніх з цією довгоочікуваною подією, голова облдержадміністрації Володимир Хоменко наголосив, що проголошення 2011 року роком освіти та інформаційного суспільства є свідченням значної уваги Президента, Уряду країни до розвитку освітньої галузі.

«Від того, як ми озброїмо сьогодні знаннями наших учнів залежить подальший соціально-економічний розвиток України. У цьому навчальному закладі облаштовано нові кабінети, створено затишок і комфорт. Я переконаний, що ті знання, які отримають тут учні, дозволять їм продовжити навчання у будь-яких престижних вищих навчальних закладах як України, так і всього світу», - підкреслив керівник області.

Принагідно він подякував усім тим, чиїми спільними зусиллями у другому півріччі школярі та вчителі Городнянської ЗОШ №2 навчання розпочнуть у новому приміщенні.

Володимир Хоменко також повідомив про те, що органи державної влади та місцевого самоврядування продовжують робити суттєві кроки для подальшого розвитку освіти області, і кроків цих заплановано на цей рік багато. Кожен навчальний заклад має відповідати сучасним вимогам, і стратегічним напрямком у цьому плані є створення опорних шкіл та освітніх округів.

Він запевнив, що і надалі одним із першочергових завдань для обласної влади залишатиметься питання покращення матеріально-технічної бази опорних шкіл, організації підвозу учнів, створення належних умов, для їх навчання і виховання, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожному школяру.

У подарунок голова облдержадміністрації вручив школі два телевізори, а директор Городнянського міжшкільного навчально-виробничого комбінату отримав ключі від нового шкільного автобусу.

Також за дорученням Президента України Віктора Януковича голова облдержадміністрації Володимир Хоменко вручив орден «За заслуги» III ступеня ветерану Великої Вітчизняної війни, члену президії Городнянської районної ради організації ветеранів України Миколі Гречусі.

Присутніх привітали народний депутат України Михайло Чечетов, голова Городянської районної адміністрації Анатолій Лавський та інші, а діти підготували святковий концерт.






























Прес-служба облдержадміністрації