back

Шановні депутати, працівники органів місцевого самоврядування Чернігівщини!

06-12-2010 | 17:55

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування – свята, в якому знайшли відображення потужні витоки громадського волевиявлення, надійного гаранта демократії та злагоди в суспільстві.

Його відзначення на державному рівні – вияв поваги до людей, наділених високим правом піклуватися про життєдіяльність громади, відстоювати її інтереси.

Пройдено ще один етап розбудови демократії в нашій країні – відбулися чергові вибори до органів місцевої влади. Вітаючи майже одинадцятитисячний корпус народних обранців Чернігівщини, бажаємо їм ефективної, результативної роботи на користь громади.

Розвиток демократичних засад українського державотворення потребує здійснення реформ місцевого самоврядування. Маючи на меті суттєве розширення повноважень влади на місцях, Президент України Віктор Янукович проведення такої реформи визначив завданням на найближчу перспективу.

Переконані, що ділові партнерські відносини між органами виконавчої влади та місцевого самоврядування стануть запорукою поступального розвитку Чернігово-Сіверського краю та підвищення добробуту його громадян.

З нагоди свята бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя і затишку у ваших родинах, успіхів у вирішенні поставлених завдань, що дасть змогу гідно відповісти на виклики сьогодення та забезпечити вихід Чернігівщини на нові рубежі економічного і соціального розвитку.




Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник