back

Голова облдержадміністрації зустрівся з керівництвом ЧОДТРК «Сівер-центр»

04-12-2010 | 10:34

19 років тому у Чернігові вперше з’явилося місцеве телебачення. З цієї нагоди голова облдержадміністрації Володимир Хоменко зустрівся з керівництвом Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії «Сівер-центр».

У ході зустрічі обговорено питання подальшого розвитку регіонального радіо і телебачення, окреслено шляхи подальшої співпраці між обласною владою та телерадіокомпанією.

Зокрема, голова облдержадміністрації відмітив, що телерадіомовлення – галузь, яка дуже стрімко розвивається: 19 років тому в області було лише дві телерадіокомпанії, тепер 41. Новітні технології та технічний процес диктують телевізійну моду.

Володимир Хоменко наголосив, що цей потужний ресурс має працювати, в першу чергу, на інтереси суспільства, оскільки розважальних телеканалів багато, не вистачає саме тих, які вдумливо розповідають про сьогодення, відстоюють національні інтереси, виховують патріота і громадянина.

На переконання керівника області, місцеве телебачення повинно бути самобутнім, орієнтуватися на інтереси територіальної громади.

«Наше спільне завдання – забезпечити всебічне висвітлення життєдіяльності області, не забувати при цьому розповідати про людей, які живуть і працюють, пропагувати історичне, культурно-мистецьке надбання краю. І, звичайно, наше місцеве телебачення має стати своєрідним містком у спілкуванні влади і громади», - наголосив Володимир Хоменко.







Прес-служба олбдержадміністрації