back

В Ічнянському районі запрацював новий дошкільний навчальний заклад

21-11-2014 | 09:23

19 листопада в селі Крупичполе Ічнянського району відбулось урочисте відкриття дошкільного навчального закладу створеного на базі приміщення Крупичпільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.

У відкритті дитячого садка взяли участь голови райдержадміністрації та районної ради, сільський голова, керівники місцевих сільськогосподарських підприємств, громадськість, майбутні вихованці садка та їхні батьки.

— Відкриття дитячого садочка — це результат старання, наполегливої праці, спільних зусиль виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та приватних підприємців, — зазначив голова Крупичпільської громади Василь Мисан.

На його будівництво було витрачено більше 152-х тисяч гривень з районного бюджету та понад 331 тисячу — місцевого бюджету та спонсорської допомоги. Заклад розрахований на 15 місць.

У ньому передбачені всі необхідні умови для перебування малечі: затишні кімнати, сучасні меблі, програмна дошкільна підготовка.

Винуватці зібрання — дошкільнята подарували усім присутнім неповторні хвилини гарного настрою, співаючи пісні, розповідаючи вірші; а гості вручили їм подарунки та солодощі.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації