back

СНІД-центру - 5 років

01-12-2010 | 18:45

1 грудня 2010 року в обласному центрі з профілактики та боротьби із СНІДом відбулися заходи, присвячені Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом та 5-річчю з дня заснування закладу.

Із словами привітання до колективу звернувся заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко, який зазначив, що боротьба із соціально небезпечними хворобами, насамперед, із ВІЛ-інфекцією/СНІДом, є пріоритетним напрямком соціально-економічного розвитку території, як на державному, так і на регіональному рівнях, питання протидії визначені як стратегічно важливі. Масштаби захворюваності та швидкість розповсюдження ВІЛ-інфекції породжують особливу соціально-психологічну ситуацію у суспільстві, а отже потребують уваги не лише медиків, а й всієї громадськості, партнерства між усіма зацікавленими управліннями, службами, відомствами та громадськими ВІЛ-сервісними організаціями у вирішенні проблемних питань з ВІЛ/СНІДу в області.

За сумлінну працю та високий професіоналізм Віктор Тканко вручив Подяку голови облдержадміністрації лікарю-терапевту ОЦПБ зі СНІДом Откидач І.І., яка працює в закладі із перших днів його заснування.

Працівників закладу також привітав начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Володимир Ященко та кращих з них нагородив Почесними грамотами управління охорони здоров’я облдержадміністрації та обласного комітету профспілки працівників охорони здоров’я.

Голова правління Чернігівського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом Мойсеєнко А.В. подякувала працівникам центру за плідну співпрацю і дружню підтримку та вручила головному лікарю ОЦПБ зі СНІДом Миколі Дейкуну медаль-відзнаку «Ми - чемпіони і ви також».











Обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом