back

Чернігівські дорожники продовжують готувати автомобільні дороги області до зими

19-11-2014 | 09:48

Нагальним питанням сьогодення для дорожників Чернігівської області є підготовка до забезпечення безперебійного руху автомобільного транспорту автодорогами загального користування області та сталої роботи дорожнього господарства в осінньо-зимовий період 2014/2015 років.

За інформацією ДП «Чернігівський облавтодор», на замовлення Служби автомобільних доріг в області, у листопаді основну увагу приділятимуть виконанню робіт з ліквідації ямковості.

На сьогодні дорожниками області на автодорогах загального значення ліквідовано більше 12 м2 ямковості. Ремонтні роботи щоденно виконували в середньому 3 бригади. Лагодять дороги асфальтобетонною сумішшю, яку постачають Чернігівський і Менський асфальтобетонні заводи.

Крім того, як зазначають фахівці, значна увага приділяється і безпеці дорожнього руху. За цей період було встановлено та замінено 83 дорожніх знаки, а також оновлено і нанесено нову горизонтальну дорожню розмітку на 54-ох кілометрах доріг.

На початок зимового періоду 2014/2015 років філіями Чернігівського облавтодору заготовлено 42 тисячі тонн піску та майже 5,5 тисяч тонн технічної солі. До процесу заготівлі залучено як власну, так і допоміжну техніку організацій області.


За інформацією
ДП «Чернігівський облавтодор»