back

Автомобілі для інвалідів війни

02-12-2010 | 17:09

2 грудня, напередодні Міжнародного Дня інвалідів, голова облдержадміністрації Володимир Хоменко вручив ключі від автомобілів 10 інвалідам війни.

Перш за все він висловив подяку присутнім за мужність, відвагу та ратний подвиг під час війни та відбудову країни у повоєнні роки, а також зазначив, що піклування про ветеранів та інвалідів війни постійно знаходиться в центрі уваги Президента України Віктора Януковича та обласної влади. Особливе місце належить питанню забезпечення цієї категорії населення спецавтотранспортом.

На даний час на обліку для забезпечення автомобілями перебуває 3 тисячі інвалідів, із них 406 осіб, безпосередніх учасників бойових дій другої Світової війни. Деякі з інвалідів, аби отримати автомобіль, чекають більше 10 років. Однак впродовж тривалого часу видатки з держаного бюджету були вкрай обмеженими, зараз черга почала рухатися і на грудень таких автомобілів передбачено 45.

«Мені дуже приємно, що саме сьогодні, напередодні Міжнародного дня інвалідів, я маю можливість вручити Вам ключі від таких довгоочікуваних автомобілів. Сьогоднішня акція – це не нагорода, а борг, який держава віддає вам, шановні ветерани Великої Вітчизняної війни», - наголосив Володимир Хоменко.

















Прес-служба олбдержадміністрації