back

Володимир Хоменко зустрівся із потерпілими від пожежі жителями с. Косачівка

02-10-2008 | 17:32

Задовільною назвав ситуацію з ліквідації наслідків пожежі у с. Косачівка Козелецького району та допомоги постраждалому населенню голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, перебуваючи на місці стихійного лиха.

Він приїхав поспілкуватися з жителями села та почути безпосередньо від потерпілих про сьогоднішню ситуацію, вислухати їхні скарги та побажання.

Під час зустрічі потерпілі мешканці села висловлювали прохання про забезпечення тим найнеобхіднішим, що знищив вогонь. А це худоба, зерно, продукти нового врожаю тощо. Голова облдержадміністрації запевнив присутніх, що обласна адміністрація контролює ситуацію, робить і надалі робитиме все, щоб забезпечити людей необхідним. Він також пообіцяв, що всім, хто потребує лісоматеріалів для облаштування житла і господарських будівель, будуть надані матеріали з місцевого лісництва.

«Ми не будемо зараз шукати винних у тому, що сталося. Але люди залишилися без засобів для існування і наш обов’язок прийти на допомогу у біді», - підкреслив Володимир Хоменко.

На сьогодні для кожної родини виділено із обласного бюджету по 70 тисяч гривень, 10 тисяч – з резервного фонду місцевого бюджету і 12 тисяч гривень благодійних коштів; допомога продовжує надходити.