back

До Міжнародного дня інвалідів

01-12-2010 | 16:52

Шановні друзі!

Щороку 3 грудня ми, разом зі світовою спільнотою, відзначаємо Міжнародний день інвалідів – день людей нелегкої долі та сильної волі. В народі кажуть: «Обділені долею в одному, вони нагороджені природою в іншому – загостреному відчутті щирості й сердечності».

Кожен день вони здобувають найголовнішу перемогу – над собою, і завдяки цьому досягають вершин професійності та духовних висот. Майстерно малюють або вишивають пальцями ніг, створюють музику, співають і танцюють, відкривають зрячим очі на дивосвіт життя.

Поліпшення рівня життя та добробуту найуразливіших верств населення є пріоритетним напрямком соціальної політики нашої держави та Президента України Віктора Януковича, запорукою побудови соціально орієнтованого суспільства. Обласна влада приділяє значну увагу розв’язанню проблем людей з особливими потребами, створює умови для їх повноцінної інтеграції в суспільство, здобуття освіти, отримання реабілітаційних, соціальних та медичних послуг на належному рівні, участі у культурно-мистецькому житті регіону.

Щиро дякуємо всім, хто піклується про людей з обмеженими можливостями, для кого милосердя стало щоденною потребою життя.

Від щирого серця бажаємо всім здоров’я, невичерпної життєвої енергії, сили й наснаги на довгі роки!

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник