back

Працівники освіти готуються до серпневої конференції педагогічних працівників

22-08-2011 | 16:20

22 серпня відбулися секційні наради керівників органів управління освітою та педагогічних працівників. Загалом працювало 13 секцій, що здійснювали всебічний аналіз підсумків розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти області у 2010-2011 навчальному році та визначали завдання щодо підвищення якості освіти у 2011-2012 навчальному році.

У засіданні секції керівників органів управління освітою та директорів загальноосвітніх навчальних закладів, що проводив начальник управління освіти і науки Анатолій Заліський, взяв участь заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Тканко. У своєму виступі він зауважив, що в Чернігівській області рівень розвитку освіти за останні 4 роки покращився. Згідно рівня регіонального людського розвитку, наша область піднялася з 11 на 8 місце, зрівнявшись показниками з Харківською, Дніпропетровською та Запорізькою областями.

Кожна секція вибрала представника, який буде виступати 29 серпня на обласній серпневій конференції педагогічних працівників з питання: «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти у 2010-2011 навчальному році та завдання на 2011-2012 навчальний рік» та висловить думку всіх представників секції.

Таким чином, до визначення пріоритетних напрямків розвитку освіти було долучено 600-700 представників навчальних закладів. Вони розглянули проблемні питання галузі та висловили пропозиції, що будуть обговорені представником на конференції.

Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації