back

Загинули троє чернігівських бійців спецбатальйону «Чернігів»

17-11-2014 | 08:08

16 листопада в бою за населений пункт Станиця Луганська Луганської області загинули два бійця спецбатальйону «Чернігів», ще один їхній колега пізніше помер у лікарні. П'ять співробітників отримали поранення різного ступеня тяжкості. Ворог поніс втрати і був відкинутий. Про це повідомив начальник Департаменту організації діяльності підрозділів міліції особливого призначення МВС України Віктор Чалаван.

Близько 14:30 в районі залізничного переїзду в населеному пункті Станиця Луганська група бойовиків вчинила спробу прориву на територію, контрольовану законною Українською владою.

В ході жорстокого швидкоплинного бою з ліквідації цього прориву героїчно загинули два співробітника батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Чернігів». Ще один їхній колега пізніше помер у лікарні. П'ять співробітників отримали поранення різного ступеня тяжкості. Постраждалим надана медична допомога.

Ворог поніс втрати і був відкинутий. Міліцейський гарнізон Станично-Луганського району продовжує виконання бойових завдань по боротьбі з терористами, а також по підтриманню законності і правопорядку.

– Над Станицею Луганською був, є і буде Державний прапор України, – підкреслив Віктор Чалаван.


Прес-служба МВС України