back

1 грудня – День працівників прокуратури

01-12-2010 | 15:19

З нагоди свята в обласній прокуратурі відбулося урочисте зібрання, в якому взяли участь голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, голова обласної ради Анатолій Мельник, керівники силових структур.

Вітаючи працівників та ветеранів органів прокуратури області, голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, зокрема, зазначив, що відзначення цього свята є підтвердженням важливості функціонування інституту прокуратури в нашій державі. Починаючи з 2000 року воно відзначається в Україні як свідчення поваги з боку держави до всіх, хто стоїть на сторожі конституційних прав та свобод громадян, виконує особливі функції, спрямовані на зміцнення державності й законності в країні.

«Упродовж всієї історії незалежної України ви активно втілюєте в життя принципи верховенства права, надійно стоїте на варті Закону в усіх сферах суспільного життя, координуєте роботу правоохоронних органів у боротьбі з корупцією і організованою злочинністю в області.

Від вашої праці значною мірою залежить збереження політичної стабільності в регіоні, громадянського миру та спокою, надійний захист суспільства і громадян від злочинності та беззаконня», - наголосив керівник області.

Він висловив впевненість у тому, що сумлінне виконання своїх обов’язків, безкомпромісність працівників органів прокуратури, помножені на досвід і знання, сприятимуть подальшому розвитку України як демократичної і правової держави, а також вручив відзнаки облдержадміністрації.







Прес-служба облдержадміністрації