back

Вітання з нагоди Дня працівників сільського господарства

14-11-2014 | 17:00

Шановні аграрії Чернігівського краю!

З глибокою шаною і повагою вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Це свято всенародне, адже від результатів праці всіх, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі, залежить продовольча безпека та соціальна стабільність суспільства. В усі часи ця праця була в пошані, а людей, доля яких пов'язана з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва, по праву називають годувальниками.

Чернігівський край гордиться своїми працьовитими сумлінними людьми, адже вони щороку докладають немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва. Цьогорічні жнива, ми сподіваємося, вкотре порадують сільських трударів області черговим рекордом – урожаєм у понад три мільйони тонн зерна.

Завдяки вашій хазяйновитості, людським зусиллям, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою благополуччя кожної родини, розвитку держави та запорукою її процвітання.

Щиро дякуємо хліборобській родині Чернігівщини за самовіддану працю, за майстерність і витримку, за розуміння і мудрість, за натруджені руки, які допомагають виростити, зібрати та зберегти щедрий урожай.

Вклоняємося вам за небайдужість до людських переживань, за те, що не стоїте осторонь, а допомагаєте землякам та військовослужбовцям на Сході країни. В покликанні творити добрі справи ви виказуєте єдність і солідарність.

Зичимо вам і вашим родинам, мирного безхмарного неба, благополуччя, щастя, любові і добра! Хай втілюються в життя усі ваші плани і задуми на благо розквіту рідної України та для піднесення добробуту Чернігівщини.


В.о. голови обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Сергій Журман Микола Звєрєв