back

Облдержадміністрація захищає права вкладників банку «Демарк»

11-11-2014 | 08:09

10 листопада відбулася зустріч ініціативної групи банку «Демарк» з в.о. голови обласної державної адміністрації Сергієм Журманом.

Під час зустрічі вкладники банку скаржилися на непрозорість діяльності уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Володимира Приходька, відмову від інформування про проведену ним роботу та заходи, які планується вживати щодо повернення коштів вкладникам. Представники ініціативної групи наголосили, що не виключають можливості проведення протестних акцій у разі, якщо ситуація з ПАТ «Банк «Демарк» не покращиться. Також вони наполягали на заміні Володимира Приходька.

Враховуючи соціальну значимість даного питання, Сергій Журман звернувся з листом до Голові адміністративної ради Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Олександра Писарчука та Директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Костянтина Ворушиліна. У листі наголошується на необхідності якнайшвидше визначити банк-агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, через який вкладники ПАТ «Банк «Демарк» матимуть можливість отримувати свої кошти, прискорити початок повернення коштів вкладникам та надати оцінку діяльності уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

В.о. голови облдержадміністрації пообіцяв тримати ситуацію на особистому контролі.



Прес-служба облдержадміністрації