back

Вітання з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

07-11-2014 | 17:00

Шановні працівники культури Чернігівщини !

Сердечно вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва, який згідно з Указом Президента України відтепер відзначатиметься 9 листопада щороку.

Культурне розмаїття, історичні традиції, самобутність кожного району, міста і села – це наш неоцінений скарб, що створює цілісний духовний образ Чернігово-Сіверського краю.

Ми пишаємося величезним пісенним, фольклорним, художнім надбанням наших митців, аматорів сцени та народних майстрів, які своєю самовідданою творчою працею вносять колоритну частку в духовну скарбницю України, плекають неповторну культуру поліського краю, гідно репрезентують мистецтво регіону за межами області і держави.

В театрах і філармонійному центрі області, будинках культури і клубах, бібліотеках і музеях – найближче до людей, народжуються витоки духовності, які живлять ріку великого мистецтва.

Прийміть слова щирої подяки за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, професіоналізм, добро і щедрість душі. Хай цей день відгукнеться у ваших душах гордістю за рідне слово, рідну пісню, рідну культуру.

Завдяки вашій натхненній праці втілюються найсвітліші мрії та сподівання, а гармонія і краса, яку ви творите, наповнюють наші серця вірою в краще майбуття Української держави і процвітання рідної Чернігівщини.


В.о. голови обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Сергій Журман Микола Звєрєв