back

Привітання з Новим 2011 роком

31-12-2010 | 12:30

Шановні жителі Чернігівщини !

Щиро вітаємо вас з Новорічними та Різдвяними святами!

Відходить в історію рік 2010, який став важливим етапом на шляху до реалізації нового курсу реформування та демократичних перетворень у нашій державі.

Обрано Президента України Віктора Федоровича Януковича, створено парламентську коаліцію, сформовано дієздатний Уряд та вертикаль виконавчої влади. Країна стала на шлях системних соціально-економічних перетворень, спрямованих на подальший розвиток та утвердження України як сучасної європейської держави.

І для області цей рік був насичений знаковими подіями, напруженою працею, віднайденням вірних шляхів виконання поставлених керівництвом країни завдань.

2010 рік запам’ятається нам як рік відзначення 65-ої річниці Великої Перемоги та низкою заходів в рамках Року ветеранів; успішним проведенням традиційного Міжнародного молодіжного фестивалю «Дружба – 2010» у Сеньківці на російсько-білорусько-українському кордоні; виборами до органів місцевої влади та багатьма корисними і добрими справами, завдяки яким зроблено важливі кроки у подальшому розвитку Чернігівщини.

В ці святкові дні з вдячністю згадуємо сумлінних працівників великих і малих підприємств області; працьовитих аграріїв, які постачають продукти до нашого столу; тих, хто будує житло і забезпечує тепло в ньому; хто підтримує порядок у містах та селах нашої області; тих, хто охороняє здоров’я людей і хто виховує наших дітей патріотами своєї держави – усіх, хто самовідданою працею примножує матеріальні і духовні багатства громади.

У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни та заможне життя. Розуміємо, що він буде непростим, але віримо, що системні та послідовні кроки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та новообраного депутатського корпусу дадуть змогу гідно відповісти на виклики сьогодення, повернути людям упевненість у завтрашньому дні, можливість кожному з нас пишатися своїм краєм.

Дорогі земляки !

Новорічні свята завжди пов’язані з добрими побажаннями, очікуванням змін на краще, прагненням до подолання нових вершин.

Нехай у кожній родині у будні і свята панують добробут і затишок, благополуччя і достаток, повага і взаєморозуміння. Від щирого серця бажаємо всім миру, щастя і любові, здійснення заповітних мрій, успіхів в усіх добрих справах в ім’я процвітання рідної Чернігівщини.

З Новим Роком !

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник