back

На сесії обласної ради затверджено бюджет та Програму соціально-економічного розвитку області

30-12-2010 | 16:22

Програму соціально-економічного розвитку області на 2011 рік, обласний бюджет, регламент роботи Чернігівської обласної ради шостого скликання затверджено сьогодні під час другої сесії обласної ради шостого скликання. Також депутати обласної ради ухвалили низку рішень стосовно ряду інших актуальних питань.

Коментуючи головний фінансовий документ області та Програму соціально-економічного розвитку, голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко наголосив, що вони прийняті з позитивною тенденцією на зростання практично в усіх напрямках розвитку народногосподарського комплексу Чернігівщини. За його словами, спільна робота усіх гілок влади по виконанню намічених показників, спрямованих на створення умов для відновлення економіки та покращення добробуту населення регіону, позитивно вплине як на економічну, так і на соціальну сферу.

Голова обласної ради Анатолій Мельник висловив впевненість у тому, що завдяки змінам, які відбуваються у системі управління держави та соціально-економічній сфері області, за підсумками першого півріччя 2011 року бюджет буде скориговано у напрямку збільшення надходжень, що дасть можливість виділити більше коштів на реалізацію багатьох обласних програм.
















Прес-служба облдержадміністрації