back

Сергій Журман наголошує на особистій відповідальності керівників структурних підрозділів ОДА за початок опалювального сезону та проведення виборів

20-10-2014 | 12:16

Ці та інші актуальні питання життєдіяльності області розглянуто сьогодні на оперативній нараді під головуванням виконуючого обов’язки голови обласної державної адміністрації.

Зокрема, наголошено на закінченні підготовки об’єктів ЖКГ та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період, адже, згідно з останніми даними, лікарні, школи, дитячі садки та заклади соціальної сфери підключать до тепла вже 21 жовтня.

Підбито попередні підсумки роботи області за 9 місяців. Отже, соціально-економічна ситуація в області залишається стабільною.

Зростання виробництва валової продукції сільського господарства по всіх категоріях господарств вивело область на 11 місце.

Позитивну динаміку з початку року утримали підприємства з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів, машинобудування, виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності.

Разом з тим, продовжує «мінусувати» добувна промисловість, скоротились також обсяги у нафтопереробці, легкій, хімічній промисловості.

Як підкреслив Сергій Журман, попереду – останні місяці поточного року, упродовж яких область має не лише зберегти позитивні напрацювання, але й покращити наявні показники.

Сьогодні ми маємо всі можливості утримати економічну стабільність в області. Але для цього кожен з нас на своєму місці повинен прикласти максимум зусиль для виконання поставлених завдань та нести особисту відповідальність за доручену ділянку роботи, – зауважив він.

Триває підготовка до позачергових виборів до Верховної Ради України, які відбудуться 26 жовтня.

Сергій Журман доручив керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації координувати роботу виборчих дільниць у закріплених за ними районами та нагадав, що завдання влади – лише технічне забезпечення виборів та відсутність будь-якої агітації за ту чи іншу політичну силу.

— Щоб процес виборів пройшов злагоджено і демократично, без порушень, зауважень та провокацій, робота органів виконавчої влади та всіх служб в цей день повинна бути скоординованою і злагодженою, – наголосив в.о. голови облдержадміністрації.


Прес-служба облдержадміністрації