back

Відбулася перша організаційна сесія обласної ради шостого скликання

19-11-2010 | 17:54

19 листопада в обласній раді відбулася перша організаційна сесія обласної ради шостого скликання.

Відкрив її голова обласної територіальної виборчої комісії Віктор Зуб, який проінформував про хід виборів та про склад депутатського корпусу обласної ради нового скликання.

Після його виступу було обрано тимчасову президію обласної ради, яку очолив голова облдержадміністрації Володимир Хоменко. Він вів засідання сесії до обрання голови обласної ради. У результаті таємного голосування новим очільником облради обрано депутата від Партії регіонів, першого проректора Чернігівського державного інституту економіки і управління Анатолія Мельника.

Першим заступником голови обласної ради став представник від Партії регіонів, начальник головного управління праці та соціального захисту облдержадміністрації Іван Коробка, заступником голови обласної ради - представник від Соціалістичної партії України, безпартійний, викладач Чернігівського інституту регіональної економіки і управління Валентин Мельничук.

Коментуючи бачення співпраці з новим головою обласної ради та депутатським корпусом, голова облдержадміністрації Володимир Хоменко зазначив:

— Вибори на Чернігівщині пройшли чесно, прозоро і відповідно до всіх норм чинного законодавства. І вони нам дали тих депутатів, яких люди хотіли бачити представленими в обласній раді.

Нині представницька та виконавча гілки влади відповідальні за успішний розвиток всього регіону. Саме від наших узгоджених дій і залежатиме покращання життя в області. Ми налаштовані на плідну співпрацю з усіма органами місцевого самоврядування Чернігівщини.

Голова обласної ради Анатолій Мельник додав:

— У нас спільна мета — зробити життя мешканців Чернігівщини кращим. А для цього є всі можливості. Хочу сказати, що нинішній склад обласної ради вирізняється професійністю. Це люди, які не один рік пропрацювали в органах державної влади і в органах місцевого самоврядування, чимало серед них керівників підприємств. У нас можуть бути різні думки, можуть бути різні підходи до вирішення тих чи інших питань, але пріоритет лише один — співпраця в інтересах області та в інтересах людей.

Головне завдання новообраного депутатського корпусу – прийняття бюджету на наступний рік.























Прес-служба облдержадміністрації