back

Працівників харчової промисловості області привітали з професійним святом

16-10-2014 | 16:06

Щорічно у третю неділю жовтня своє професійне свято відзначають працівники харчової промисловості України. З цієї нагоди 16 жовтня в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман, заступник голови обласної ради Валентин Мельничук зустрілися з передовиками виробництва у галузі харчової та переробної промисловості області.

- Харчова та переробна промисловість Чернігівщини - це одна з основних бюджетоутворюючих галузей, яка не лише формує економіку області, а й забезпечує її продовольчу безпеку, - підкреслив в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман.

Промислове виробництво харчових продуктів в області здійснюють понад 100 великих та середніх підприємств основного кола, на яких працює більше 11 тисяч чоловік. За вісім місяців цього року в цілому по галузі забезпечено приріст обсягів виробництва продукції на 4,2%, збільшено обсяг виробництва окремих видів м’яса, ковбасних виробів, молочних продуктів, овочів консервованих, олії, кондитерських та борошняних виробів.

- Ефективна робота підприємств галузі обумовлена, передусім, високим професіоналізмом працівників, сучасним рівнем організації виробництва, впровадженням новітніх технологій та інновацій. Це все заслуга ваших невтомних рук, - наголосив він.

Сергій Журман з приємністю відзначив, що якість продукції більшості наших виробників відповідає світовим стандартам та витримує конкуренцію з аналогічними імпортними зразками.

Від щирого серця в.о. голови обласної державної адміністрації привітав харчовиків Чернігівщини зі святом, побажав оптимізму і натхнення у створенні нової продукції, гідної найвищих нагород та популярності у споживача, а також міцного здоров’я, щастя та миру.

Харчовиків області привітав і Валентин Мельничук.

- Бажаю Вам здоров’я, наснаги, родинного затишку. Щоб у Вас вистачило сил винести на своїх плечах економіку нашої України, - побажав він.

З нагоди Дня працівників харчової промисловості кращім представникам цієї професії були вручені відзнаки Міністерства аграрної політики України, обласної державної адміністрації та Чернігівської обласної ради.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації