back

Справа по «Домобудівнику» рушила з місця

16-10-2014 | 14:51

Кредитори ПАТ «Домобудівник» вчергове зустрілися із директором будівельної компанії. На порядку денному — наміри про підписання договору інвестування в недобудови.

Обласна державна адміністрація веде постійний діалог з усіма сторонами, зацікавленими у вирішенні проблеми, що виникла навколо ПАТ «Будівельна компанія «Домобудівник». Наразі, знайдено потенційного інвестора, який має намір вкласти кошти у завершення будівництва квартир. Та для того, щоб оцінити масштаби роботи йому потрібно, у першу чергу, отримати всю необхідну технічну та бухгалтерську документацію.

Вчора, 15 жовтня, комітет кредиторів розглянув проект договору, в якому зазначені умови початку співпраці. У результаті обговорення було внесено зміни у документ, запропонований ПАТ«Домобудівник». Зокрема, виключено пункт щодо надання згоди комітету кредиторів на відчуження об’єктів. Було чітко описано умови прийому та передачі необхідних документів.

Варто зазначити, що кредитори зобов’язали арбітражного керуючого Анатолія Агєєва до наступного засідання підготувати звіт про стан справ зі збереження майна «Домобудівника», обсягу його реалізації, суми отриманої виручки та витрачені кошти за минулий час.

На засіданні також були присутні уповноважений представник АТ «Райффанзен Банк Аваль» та начальник відділу з питань банкрутства Чернігівського обласного управління юстиції Олег Трейтяк.

Тож перший крок зроблено. Кредитори ПАТ «Домобудівник» та його керівництво дійшли згоди і підписали договір про наміри інвестування в недобудови.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації