back

Вітання голови облдержадміністрації з нагоди Дня працівників сільського господарства

19-11-2010 | 18:25

Шановні аграрії Чернігівщини!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства. Висловлюю шану і подяку всім, хто щоденною невтомною працею робить вагомий внесок у продовольчий потенціал держави, хліборобам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане з сільськогосподарським виробництвом.

Президент України Віктор Янукович у Програмі економічних реформ на 2010-1014 роки наголосив на необхідності втілення комплексної програми державної підтримки сільгоспвиробника, створення сучасної та дієздатної інфраструктури агропромислового комплексу. Тому, виконуючи завдання Глави держави, обласна влада вбачає своїм пріоритетом зробити село заможним та створити належні умови для достойного життя селян.

Аграрний сектор становить основу економіки нашого краю, є запорукою добробуту жителів області. Завдяки працелюбству, фаховим знанням і природній мудрості селян вирощується хліб, виробляється різноманітна сировина для харчової та переробної промисловості, живе і розвивається село.

Цього року, попри несприятливі погодні умови, аграріям області вдалося перевищити півторамільйонний рубіж збору зернових. Сьогодні на кожного жителя Чернігівщини збирається понад 1,5 тонни зерна. За цим стоїть наполеглива праця наших хліборобів, їх організованість і майстерність. Переконаний, що і надалі завдяки самовідданій праці аграріїв Чернігівщина вноситиме гідний доробок у добробут держави.

У ці святкові дні зичу вам і вашим родинам здоров’я, щастя, добра і злагоди, щедрих урожаїв та нових вагомих досягнень на благо рідної України.

Голова обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко