back

Володимир Хоменко взяв участь у розширеному засіданні колегії прокуратури Чернігівської області

17-01-2011 | 16:46

17 січня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко взяв участь у розширеному засіданні колегії прокуратури Чернігівської області, де підбили підсумки роботи органів прокуратури області у 2010 році та намітили першочергові завдання на поточний рік.

Звертаючись до присутніх, голова облдержадміністрації зазначив, що Президент України Віктор Янукович висловлює занепокоєння станом злочинності й корупції в державі. Така ситуація вимагає від правоохоронних органів вжиття дієвих заходів щодо запобігання порушень. Зокрема, захисту фінансово-економічних інтересів держави, зовнішньоекономічної діяльності, паливно-енергетичного комплексу та оплати праці. Невідкладного реагування потребують порушення законів, виявлені при наданні в оренду земельних ділянок.

«Попри всю специфічність завдань, які покладені як на органи прокуратури, так і на виконавчу владу, ми несемо спільну відповідальність за стан правопорядку на території області. Тому обласна державна адміністрація, виконуючи завдання Президента України та Прем’єр-міністра України, не стоятиме осторонь і всебічно сприятиме розв’язанню проблем, що виникають у процесі правоохоронної діяльності», - наголосив Володимир Хоменко.


Управління у справах преси та інформації
облдержадміністрації