back

Правління Фонду соціального страхування розподілило асигнування на матеріальне забезпечення та соціальні послуги

14-10-2014 | 09:00

13 жовтня відбулося позачергове засідання правління Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, участь у якому взяли представники трьох сторін соціального діалогу під головуванням в.о. голови Чернігівської обласної державної адміністрації Сергія Журмана.

Проведення позачергового засідання правління обласного відділення Фонду зумовлено необхідністю прийняття рішень по затвердженню розподілених між робочими органами асигнувань для надання матеріального забезпечення та соціальних послуг, передбачених розпорядчими документами правління та Виконавчої дирекції Фонду.

Шляхом голосування на засіданні були затверджені постанови «Про внесення змін до бюджету Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на 2014 рік у розрізі робочих органів відділення»та «Про внесення змін до Програми щодо відновлення здоров’я застрахованих осіб і членів їх сімей Чернігівського обласного відділення Фонду та її кошторису на 2014 рік».

Також на порядку денному була необхідність схвалення та направлення для затвердження Програми щодо відновлення здоров’я застрахованих осіб і членів їх сімей Чернігівського обласного відділення Фонду та її кошторису на 2015 рік. Відповідна постанова затверджена.

Заслухавши інформацію директора виконавчої дирекції відділення Фонду Петра Савича, була схвалена постанова про внесення змін до плану розподілу путівок на санаторно-курортне та відновлювальне лікування на 2014 рік у зв’язку з виключенням з планів робочих органів санаторно-курортних путівок, які не будуть отримані у IV кварталі.

Про підсумки дитячої оздоровчої кампанії поточного року До уваги членів правління був виступ поінформував присутніх заступник директор Сергій Носовець. У 2014 році фінансування дитячого оздоровлення здійснювалося шляхом часткового фінансування оздоровлення дітей та закупівлі путівок за повну вартість. Загальна сума витрат склала 18 млн. 447 тис. грн., що становить 100 % від запланованих коштів. За фінансової підтримки Фонду діти застрахованих осіб області оздоровлювалися у 32 дитячих закладах оздоровлення, з них 15 розташовані за межами області та 17 місцевих. За підсумками оздоровчої кампанії поточного року за участю коштів Фонду оздоровлено 8 494 дитини області– на 522 дитини менше минулорічного показника, що пояснюється напруженою суспільно-політичною ситуацією та складним економічним станом в країні загалом. При цьому, виконання чисельного показника оздоровлених дітей стало можливим завдяки збільшенню кількості путівок, придбаних за повну вартість, у 4,4 рази в порівнянні з 2013 роком.

Наприкінці засідання правління Сергій Журман привітав працівників Фонду з Днем працівника соціальної сфери та за високі досягнення в праці нагородив відзнаками відділення Фонду.



За інформацією обласного відділення
Фонду соціального страхування з
тимчасової втрати працездатності