back

Відбулось засідання правління обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

29-12-2010 | 12:15

28 грудня в приміщенні виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності відбулось чергове засідання правління, на якому розглянуто ряд актуальних питань діяльності Фонду.

Зокрема, на розгляд правління виносилось питання про внесення змін до бюджету обласного відділення Фонду на 2010 рік, програми відновлення здоров’я застрахованих осіб і членів їх сімей та її кошторису.

Необхідність внесення змін пов’язана із збільшенням видаткової частини бюджету відділення.

Протягом ІV кварталу поточного року Чернігівському обласному відділенню додатково виділені санаторно-курортні путівки з резерву Виконавчої дирекції Фонду. Таким чином, скореговано в сторону збільшення статтю «Оздоровчі заходи» бюджету відділення на 2010 рік.

Резервні путівки розподілені між робочими органами відділення Фонду, згідно з їх зверненнями.

Крім затвердження змін до бюджету відділення Фонду на 2010 рік в розрізі його робочих органів, внесено відповідні зміни до програми відновлення здоров’я застрахованих осіб і членів їх сімей та її кошторису на поточний рік.

Також було затверджено план роботи засідань правління Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на 2011 рік.

Директор виконавчої дирекції обласного відділення Петро Савич поінформував членів правління про зміни в роботі Фонду в зв’язку із запровадженням з 01.01.2011 року єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Провела засідання голова правління обласного відділення Фонду, заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус.






За повідомленням обласного відділення
Фонду соціального страхування
з тимчасової втрати працездатності