back

У Менському районі на Чернігівщині відкрито дитячий садок

10-10-2014 | 16:57

Днями відбулося урочисте відкриття Осьмаківського сільського комунального дошкільного навчального закладу «Капітошка», який забезпечить якісною дошкільною освітою дітлахів двох територіальних громад: Осьмаківської та Лісківської.

На свято до громади завітали і почесні гості: голова Менської районної державної адміністрації Олександр Мисник, заступник голови райдержадміністрації Павло Терентієв, заступник голови Менської районної ради Віктор Лях, начальник відділу освіти Леонід Литовченко, Лісківський сільський голова Микола Лавський, а також представники від кандидатів в народні депутати України.

Створити святковий настрій всім присутнім під час відкриття допомогли учні Лісківської ЗОШ І-ІІ ст., які подарували присутнім на святі гарні українські пісні та зворушливі поетичні рядки.

Дитячий садок розрахований на 20 місць і вже зараз у затишних стінах закладу перебувають 18 дітей. Відновлена матеріально-технічна база закладу дозволяє створити комфортні умови для навчання та організації якісного дозвілля маленьких вихованців.

Відкриття дитячого садка стало можливим завдяки спільним зусиллям всіх гілок влади, батьківської громадськості, спонсорів та просто небайдужих людей, які чітко розуміють, що створення усіх умов для доступу до якісної дошкільної освіти є запорукою подальшого успішного майбутнього підростаючого покоління та держави загалом.



Управління освіти і науки облдержадміністрації