back

Костянтин Лубенцов побував на Козелеччині

10-10-2014 | 15:00

9 жовтня заступник голови обласної державної адміністрації Костянтин Лубенцов та директор Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Олександр Савченко з робочим візитом відвідали Козелецький район.

Питання постачання газу на даний час турбує всіх, зокрема, і аграріїв, оскільки переважна більшість сушарок області працює на природному газі. З метою впровадження позитивного досвіду використання альтернативних джерел енергії Костянтин Лубенцов та Олександр Савченко ознайомилися з принципом роботи сушарки на пелетах (паливних гранулах) та інших органічних відходах у ТОВ «Сираївське». Слід відмітити, що використання пелет у рази зменшує вартість сушіння зерна.

Як найпотужніший інвестиційний проект області – качина ферма – знаходиться в постійному полі зору адміністрації, чим і був викликаний черговий візит до цього об’єкта. Керівництво області цікавилося ходом будівельних робіт, відповідності графіку будівництва, станом об’єкту тощо.

- Як вже неодноразово наголошувалося, в результаті розгляду проектної документації встановлено, що будівництво ферми відбувається з дотриманням всіх вимог охорони праці та екології. Крім того, це додаткові робочі місця та інвестиції в розвиток економіки регіону, - наголосив Констянтин Лубенцов.



За інформацією прес-служби
Департаменту агропромислового розвитку
облдержадміністрації