back

За мир в єдиній Україні

09-10-2014 | 15:20

Сьогодні, 9 жовтня, поштове співтовариство відзначає Всесвітній день пошти. З цієї нагоди працівники «Укрпошти» провели всеукраїнську акцію «За мир в єдиній Україні», у рамках якої діти писали листи учасникам антитерористичної операції на сході країни. А сьогодні, по всій країні одночасно були зачитані ці листи. Лист від дітей чернігівської дирекції «Укрпошти» був оголошений під час проведення акції в обласному центрі.

Привітати працівників пошти з професійним святом та взяти участь в акції прийшли в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман, голова обласної ради Микола Звєрєв, представники ЗМІ та жителі Чернігова.

- Від Президента України, обласної державної адміністрації вітаю Вас з професійним святом. Зичу всім Вам міцного здоров’я, родинного тепла і наснаги у вашій роботі. Адже від неї залежить у тому числі і майбутнє нашої української нації, - наголосив Сергій Журман.

Більше 1700 листонош області щоденно долають великі відстані, доносячи людям своєчасно листи і газети, посилки і телеграми, пенсії і бандеролі. Загалом, пошта настільки органічно влилась у наше життя, що уявити його без неї просто неможливо. Сьогодні міжнародна пошта говорить 6800-и мовами своїх клієнтів, а 193 адміністрації утворюють найбільшу мережу доставки.

Від усієї чернігівської громади з професійним святом поштарів привітав і Микола Звєрєв, побажавши всім миру, добра та щастя.

У рамках всеукраїнської акції «За мир в єдиній Україні» Сергій Журман, Микола Звєрєв та в.о. керівника Чернігівської дирекції УДППЗ "Укрпошта" Ганна Панаско здійснили погашення художнього поштового конверту «Україна – єдина країна». А працівники чернігівської дирекції «Укрпошти» запустили у небо кульки балонної пошти з побажаннями миру, добра та єдності народу України.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації