back

Досвідчені журналісти, медіаексперти та громадські діячі навчатимуть чернігівську молодь

08-10-2014 | 16:13

У Чернігові стартував проект «Школа молодого журналіста». Реалізовується він Департаментом інформаційної діяльності та комунікації ОДА спільно з Асоціацією регіональних засобів масової інформації, ГО «Громадянське суспільство» та за підтримки компанії «Бритіш Американ Тобакко Україна».

Сьогодні, 8 жовтня, було проведено ознайомчу зустріч. З вітальним словом до чернігівської молоді звернувся в.о. голови облдержадміністрації Сергій Журман.

— На жаль, на Чернігівщині нема навчального закладу, який би готував професійних журналістів. Тому реалізація цього проекту є надзвичайно важливою для медіа-простору області. Професія журналіста потребує терпіння та постійної роботи над собою, інколи навіть жертовності, — зазначив він.

Проект розрахований на студентів старших курсів, починаючих журналістів та просто зацікавлених молодих людей. Програма навчання передбачає захопливі прес-тури, знайомство і співпрацю з представниками ГО «Інтерньюз-Україна», журналу «Forbes-Україна» та місцевих Інтернет-видань .



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА