back

Сергій Журман: У становленні та розвитку державності значна роль належить юристам

08-10-2014 | 14:02

На цьому в.о. голови обласної державної адміністрації наголосив під час урочистостей з нагоди Дня юриста, який традиційно відзначається 8 жовтня.

У святковому зібранні також взяли участь заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, представники органів та установ юстиції, суду, прокуратури, територіального управління судової адміністрації.

Вітаючи присутніх з професійним святом, Сергій Журман зауважив: за 23 роки незалежності нашої країни багато що змінилося. І насамперед – змінився сам вектор орієнтації країни, особливо за останній рік. Тож нині неабияка відповідальність лягає на юристів, суддів та судової системи загалом.

Найближчим часом і у вас, і у нас – виконавчої влади – роботи в рази побільшає. Тож я зичу вам наснаги у вашій роботі, витримки і прийняття правильних професійних рішень. А ще бажаю, щоб збувалися ваші найзаповітніші мрії. Сформулюйте для себе одну мету і йдіть до неї поступово та цілеспрямовано, дотримуючись норм чинного законодавства, - побажав Сергій Журман.

За особистий внесок у реалізацію державної правової політики, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня юриста кращим представникам юридичної галузі вручено відзнаки облдержадміністрації, обласної та міської рад.


Прес-служба облдержадміністрації