back

Президент наголошує на важливості ухвалення антикорупційних законів

07-10-2014 | 07:48

Президент України Петро Порошенко наголошує на важливості ухвалення внесеного ним пакету антикорупційних законопроектів завтра на позачерговому засіданні Верховної Ради.

Про це Глава держави сказав під час наради з керівниками фракцій та депутатських груп. Особливу увагу Петро Порошенко акцентував на ухваленні закону про Національне антикорупційне бюро. «Ми усі маємо продемонструвати рішучість, неупередженість і зробити все можливе для того, щоб підвищити ефективність боротьби з корупцією», - сказав він.

Президент закликав народних депутатів ухвалити зазначені законопроекти в цілому.

Глава держави підкреслив, що прийняття антикорупційних законів важливе у контексті виконання Україною зобов’язань перед міжнародними організаціями та імплементації Угоди про асоціацію з ЄС.

«Перенесення або неприйняття цих законопроектів створює надзвичайно серйозні проблеми, і я просив би, щоб ми всі відповідально поставилися до цього, оскільки вони розроблені за участю багатьох громадських організацій і сьогодні набувають достатньо великого суспільного розголосу», - зазначив Петро Порошенко.


Прес-служба Президента України