back

Підготовка до зими та всебічна допомога родинам мобілізованих постійно на контролі влади

06-10-2014 | 15:45

На цьому сьогодні, 6 жовтня, наголосив в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації.

За словами Сергія Журмана, на завершення усіх необхідних підготовчих робіт на об’єктах житлово-комунального господарства залишилося зовсім мало часу, а отже треба встигнути ліквідувати усі виявлені недоліки та вчасно підготуватися до зими.

В.о. голови облдержадміністрації доручив керівникам департаментів та управлінь контролювати ситуацію у районах, за якими вони закріплені.

Тримайте руку на пульсі, контролюйте підготовку до опалювального сезону. Забезпечення в осінньо-зимовий період населення природним газом та електроенергією залишається для всіх нас питанням номер один, - підкреслив Сергій Журман.

Не менш важливим є пошук кваліфікованих фахівців для надання психологічної допомоги тим військовослужбовцям, які повертаються із зони проведення АТО.

Такі люди повинні бути в кожному районі, а не лише в обласному центрі. Їх треба знаходити та долучати до роботи з військовослужбовцями та їх родинами. Звісно ж не знімається з порядку денного і допомога сім’ям загиблих, - наголосив Сергій Журман.

Під час наради також обговорено питання закінчення посіву озимих культур, заходи по зменшенню заборгованості із заробітної плати, виплата пенсій переселенцям з АР Крим та сходу країни тощо.


Прес-служба облдержадміністрації