back

Автомобіль для багатодітної родини

28-12-2009 | 16:46

Ключі від нового легкового автомобіля вручив сьогодні голова облдержадміністрації Володимир Хоменко багатодітній родині Стукало, які виховують 11 дітей: сімох дівчат та чотирьох хлопців.

Найстаршій дитині з родини Івана Фадейовича та Олени Василівни 27 років, наймолодшій – 9. Сім’я мешкає у п’ятикімнатній квартирі загальною площею 81 кв. м, обробляє 2 земельні ділянки розміром 10 соток: 5 соток в с. Киселівка та 5 соток на р. Десна.

Іван Фадейович працює на ВАТ «Індустрія» електрозварником, Олена Василівна – швачкою на ВАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант». Указом Президента України № 846/2007 від 10.09.2007 їй присвоєно почесне звання України «Мати-героїня».

На даний час родина потребує поліпшення соціально-побутових умов та нових меблів.

Відвідавши гостинний дім родини Стукало та вручивши дітям солодкі подарунки до Новорічних свят, Володимир Хоменко пообіцяв найближчим часом надати необхідну допомогу. Він також наголосив, що проблеми багатодітних сімей знаходяться на контролі у Президента України, а їх комплексне вирішення і надалі залишатиметься одним з пріоритетних напрямків роботи керівництва області. Це соціальний захист, поліпшення житлових умов, забезпечення батьків та дітей всім необхідним.